Webproducten

Websites

Voor een website met een bedrijfs­presentatie van 5 tot 10 pagina's, welke over maanden of jaren inhoudelijk weinig verandert, leveren wij een statische site in html5 met onderhoud op uurbasis.

Als de inhoud van de website regelmatig wordt ververst of uitgebreid, dan kan het onderhoud zelfstandig worden uitgevoerd met de nieuwste versie van Accel CMS. Hiermee is de site zonder kennis van internet­technieken online te beheren: bedrijfsgegevens, pagina's, afbeeldingen, documenten, video, nieuws­artikelen, en nieuws­brieven zijn eenvoudig toe te voegen, te bewerken, en te verwijderen.

Webwinkels

De basis voor een webwinkel is het content management systeem Accel CMS, waaraan de volgende modules worden toegevoegd:
  • artikelbestand met prijzen, ingedeeld in (sub)categorie├źn.
  • bestelprocedure met winkelwagen, prijscalculatie, en bestelbevestiging.
  • klant/order­administratie
  • betalings­mogelijkheden
Voor betalingen in Nederland zijn er diverse iDeal abonnementen beschikbaar bij banken en Payment Service Providers. Daarnaast kan de klant zelf een overboeking uitvoeren. Voor het buitenland is er PayPal en een creditcard dienst bij Payment Service Providers.

Webapplicaties

Er is ervaring in huis met alle frontend en backend technieken voor de bouw van een internet-applicatie die buiten de categorie Website of Webwinkel valt:
  • webapplicaties voor branche­specifieke bedrijfs­processen op het gebied van communicatie, verkoop, projecten, logistiek, productie, en planning.
  • opdrachten voor database­transacties, integratie webservices, gebruikers­interface, afbeeldingverwerking, zoekrobots, en performance meting.
Een webapplicatie kan ook als SaaS (online softwaredienst) met een klantenportaal worden geimplementeerd.
Bij elke website en webwinkel wordt een layout met Responsive Design geleverd voor desktop, laptop, tablet, en smartphone. Publiek toegankelijke sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Er zijn diverse hosting abonnementen vanaf € 5 excl btw. per maand.